Ingatlan kínálat

5. kerület, Károly krt., Belváros

Várja új tulajdonosát egy kiváló elhelyezkedésű, Budapest történelmi központjának szívében, az V. kerületben, a Károly körúton, műemlék épületben található egyedi, teljesen és magas színvonalúan felújított, bútorozott-berendezett, felszerelt igazi különlegesség, egy 234 nm-es ingatlan, amely természetben 3 önálló lakásra van megosztva.

Ár: 960 000 EUR

 

 

Kiváló elhelyezkedés, stílus, harmónia

 

Az ingatlanban teljes körű átépítés történt 2017-ben, a lakások beosztása a mai modern trendeknek megfelelően került kialakításra. A lakások mindegyike luxus színvonalon és teljeskörűen, igényes anyagok felhasználásával kivitelezett, minőségi burkolattal, stílusosan berendezett, teljesen gépesített, felszerelt és minőségi klíma egységekkel rendelkeznek.

 

Az ingatlan liftes, tiszta, rendezett, folyamatosan karbantartott társasház 2. emeletén található.

 

Az első lakás ideális térkapcsolatokkal rendelkezik, 132 nm alapterületű. A lakásba belépve nyílik a világos és tágas nappali, amellyel egy légtérben került kialakításra a vadonatúj, gépesített (beépített sütő, hűtő) konyhabútorral rendelkező konyha és az étkező. A lakás 3 napfényes, tágas külön nyíló, utcára néző, redőnyös szobával rendelkezik. A lakásban továbbá három wc és kettő fürdőszoba található. Az egyik fürdőszoba az első szobában található, zuhanyzóval és mosdóval. A másik fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, valamint kettő mosdóval rendelkezik. A fürdőszobából nyílik egy mosógéppel, mosdóval és szárítógéppel felszerelt, üveg tolóajtóval elválasztott mosókonyha.

 

A második lakás 60 nm területű, amelynek egyedisége a világos, gépesített konyha-étkezőből a kényelmes lépcsőn elérhető hangulatos háló-galéria. A nappaliból nyílva a lakásban helyet kapott egy önálló elegáns, klasszikus hálószoba, amelyből továbbhaladva található az elegánsan felszerelt fürdőszoba. A fürdőszoba a nappaliból is megközelíthető.

 

A harmadik hangulatosan, otthonosan berendezett és dekorált lakás 42 nm területű, amely hasonlóan az első kettő lakáshoz jó elosztással, tág terekkel, kellemes, világos színekkel rendelkezik. A lakásba belépve az igényes bútorokkal berendezett nappali és a gépesített, teljesen felszerelt konyha, valamint az étkező tárul elénk. Innen továbbhaladva a gardróbos hálószobába jutunk. A hálószobával szemben a fürdőszoba kapott helyett.

 

Amennyiben befektetésként ingatlant keres, ebben a különleges, egyedi ingatlanban minden adott, köszönhetően kiváló lokációjának, az egyes lakások elosztásának, hogy garantáltan, azonnal, jó kiadási hozammal bérbe adja – akár rövid, akár hosszú távra. Ide már csak beköltözni kell, a lakások készen állnak arra, hogy új lakóinak álmai otthona legyen.

 

A fenntartási költségei is rendkívül kedvezőek az ingatlannak, a három lakás közös költsége 70200 HUF / hó, korlátlan vízfogyasztással. A gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. A fűtésről gázkazán gondoskodik, a vastag falaknak, illetve a felújított nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek alacsonyak.

 

A kitűnő elhelyezkedés, a kényelmes, barátságos környezet garantált. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, a vételár magában foglal valamennyi bútort, gépet, felszerelést és dekorációt.

 

Kérdés felmerülése esetén és egyéb információkért kérjük, hívja a megadott telefonszámot, készséggel állunk rendelkezésére.

Károly krt.
5. kerület, Károly krt., Belváros